Opis dogodka

Start:up čvek z Markom Podgornikom

15. april ob 15:00 - Tovarna podjemov
 
 
Marko je solastnik in direktor enega izmed najuspešnejših podjetij v regiji. Podjetje Mikro + polo d.o.o. je družinsko podjetje, ki ga je leta 1990 v Mariboru ustanovil gospod Vojko Podgornik. V dvajsetih letih so zrasli v največjega slovenskega dobavitelja laboratorijskega pribora, opreme, kemikalij in diagnostike. Podjetje se ponaša s 4.000 kupci in 300 dobavitelji ter z več kot 500.000 prodajnimi izdelki. V tem času so po vsem svetu opremili več kot 400 laboratorijev.

Z Markom se bomo pogovarjali o začetkih družinskega podjetja pred 25 leti, preučili njihovo formulo za uspeh, ugotovili kako obvladovati številne tuje trge na katerih so prisotni, ter kako zagotoviti učinkovit razvoj, ki omogoča podjetju ohranjanje vodilne vloge v širši regiji. Prav tako nam bo razkril kaj je tisto, kar ga žene in motivira v življenju in poslu.
 

Program dogodka

15.00 – 15.30 | Kaj vam ponuja podjetniško podporno okolje
Predstavitev programov inkubatorja ter drugih podpornih programov, motivacijskih dogodkov, strokovnih usposabljanj in tematskih srečanj, s pomočjo katerih boste vaše ideje pripeljali od  zgodnje faze do preverjenega poslovnega modela in delujočega prototipa. Napolnili vas bomo z elanom za delo, ter vas povezali z obstoječo mariborsko start:up skupnostjo.

mag. Jure Verhovnik, vodja Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja UM
 
15.30 – 16.30 | Čvek z Markom Podgornikom, Mikro + polo d.o.o.

Marko Podgornik, direktor

Moderator: Jure Verhovnik, vodja inkubatorja


16.30 – 17.00 | Mreženje & svetovanje
 

Prijave

Udeležba je brezplačna. Zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna spletna prijava.
 
 
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.