Opis dogodka

Pripravljalna delavnica za pred-selekcijo P2

18. marec ob 10:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 
Eden izmed ključnih izzivov vseh podjetij, še posebej startup-ov je zagotavljanje likvidnih sredstev. Razpis P2 startup-om omogoča pridobitev nepovratnih sredstev v višini 54.000 EUR! V kolikor želite tudi vi izkoristiti priložnost pridobitve nepovratnih zagonskih sredstev se nam pridružite na pripravljalni delavnici! Rok za prijavo v pred-selekcijo razpisa P2 je 20. marec, zato ne odlašajte s prijavo. 

Delavnica je namenjena podjetjem, ki se želite prijaviti na razpis P2A – Spodbuda za zagon inovativnih podjetij, ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Na delavnici boste udeleženci pridobili ključne informacije za pripravo uspešne vloge za proces pred-selekcije.
 

Program

10.00 – 11.00 |Pozdrav in predstavitev razpisne dokumentacije P2 Slovenskega podjetniškega sklada

Predstavitev vstopnih kriterijev, obrazcev, vsebine vloge, ključnih datumov, obveznosti upravičenca po prejemu subvencije in podajanje koristnih informacij, nasvetov in izkušenj za uspešno prijavo.

11.00 – 15.30 |Individualna svetovanja na temo priprave razpisne dokumentacije (P2, SK 75, SK 200)
 

Prijava in pogoj za udeležbo

Sodelovanje na delavnici je brezplačno. Prijava je zaradi omejenega števila prostih mest obvezna. Pogoj za udeležbo je izdelan osnutek prijave v pred-selekcijo. V času namenjenemu svetovanju, bomo delali na vašem konkretnem primeru, zato s seboj prinesite prenosni računalnik in osnutek prijave.

 
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.