Opis dogodka

Vabljeni na 24 urni programerski maraton - AppStar

10. januar ob 10:00 - Microsoft Student Partners
 
 
Si programer ali oblikovalec? Ali pa morda mojster inovativnih idej? Če se najdeš v opisu, imamo zate prav posebno nalogo. Pridruži se nam na dogodku AppStar 24h Hackaton, ki bo 10. in 11. januarja 2015 v Mariboru. Na voljo boš imel/-a 24 ur za izdelavo aplikacije ali igre. Lahko prideš z ekipo največ treh ali pa sam/-a in bomo ekipe sestavili na samem dogodku.

Dogodek bomo pričeli z uvodnim predavanjem Microsoft strokovnjakov ki vam bodo predstavili kako začeti razvoj aplikacij in pokazali kakšen trik ali dva pri samem razvoju, na voljo pa bodo tudi ves čas razvoja. Po koncu 24-urnega maratona boste pred komisijo predstavili svoje izdelke, najboljšim trem pa bomo podelili odlične nagrade.

 Podrobnejši program in prijavo najdete na uradni strani dogodka.
 

Vprašanja in dodatne informacije

Tadej Štadler (tadej.stadler@outlook.com in 041 991 179)
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.