STARTUP MENTOR: Svoje prvo delo začel opravljati pri komaj 13 letih - Robert Bratuša Brant

Dne 07. september 2023 objavil Anemari Pediček

Preko študenta je začel delati že zelo zgodaj, svoje prvo delo je začel opravljati pri komaj trinajstih letih. Pravi, da je imel polno služb in da je delal številna raznolika dela od telefonske prodaje, anketiranja, pleskanja cest, pomoči podjetjem, kot študent pa je napisal celo manjši ERP za podjetje. 

 

Že veš za koga gre? Ja, to je Robert Bratuša Brant, startup mentor, uveljavljen direktor in svetovalec specializiran za poslovno ter digitalno transformacijo. Ima bogate poslovne in prodajne izkušnje, ki vključujejo Azijo, Evropo in Avstralijo. 

 

Robert Bratuša Brant

Robert ima v prostem času veliko hobijev. Obožuje latino plese, ki vključujejo salso in bachato. Šport predstavlja njegovo veliko strast že vse od otroštva. V zimskem času zelo rad borda in smuča.

 

Ali veš, da ima Robert tudi licenco za učitelja bordanja?

 

Pravi, da trenutno ne uči, ampak borda zaradi veselja. Poleti zelo rad rola in kolesari. Njegov najljubši poletni šport pa ostaja windsurfing. 

 

S pomisleki in dvomi se sooča na 3 načine. En način je razmislek, drug pa, da različne ljudi vpraša za mnenje in si ga nato ustvari sam. Odločitve sprejema sam. Ta dva pristopa mu vedno pomagata najti rešitev. In še tretji način, ki mu pomaga pri soočanju s pomisleki, je podzavestna intuicija, ki mu kaže pravo smer. Pravi, da ga intuicija nikoli ne pusti na cedilu. 

 

Robertovi najljubši seriji sta Homeland in House of cards. Zelo uživa tudi ob gledanju psihološkim trilerjev, eden izmed njegov ljubših je Basic Instinct. Prav tako ima zelo rad tudi zgodovinske filme kot so Troja in Gladiator. 

 

Ko pride do knjig, se mu je v zadnjem času zelo vtisnila v spomin knjiga o nevrolingvističnemu programiranju in knjiga o starševstvu - Otroci so tega vredni.

 

Najboljše darilo, ki ga je dobil je bil Bungee Jumping skok. Pravi, da so mu najbolj všeč tista darila, ki so izbrana prav zate. 

  

Robert hvala, da smo te lahko spoznali in da pomagaš našim startupom! 💙

 

SPOZNAJ ŠE OSTALE STARTUP MENTORJE

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.