Vsi dogodki

 
/21. november   Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja
ob 16:00 - Inkubator Savinjske regije
Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja 21. november 2017, ob 16:00 /Inkubator Savinjske Regije Deli objavo z drugimi inShare No automatic alt text available. Na delavnici boste govorili o vizualni komunikaciji, zakaj je danes pomembnejša in kompleksnejša kot kdajkoli prej in kako jo učinkovito uporabljati pri vsakdanjem delu.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/21. november   ABC Facebook oglaševanja
ob 16:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
Kako se lotiti Facebook oglaševanja na strateški način, kakšna pravila je potrebno upoštevati pri pripravi oglasov, kakšen je recept za pripravo privlačnih oglasov, kje in komu se splača prikazati oglase, kako optimizirati oglaševanje in doseči najboljše rezultate ter ne nazadnje, kako meriti uspešnost celotne kampanje? Na ta in še marsikatera vprašanja, vam bodo odgovorili strokovnjaki za Facebook iz digitalne agencije Red Orbit, ki imajo večletne izkušnje z vodenjem različnih oglaševalskih kampanj na Facebooku, poleg tega pa tudi na dnevni ravni sledijo vsem trendom na Facebooku.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/21. november   Blockchain Roadshow - dogodki po vsej Sloveniji!
ob 16:30 - Tehnološki park Ljubljana in druge lokacije po Sloveniji
Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljajo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/23. november   MASH UP Udine: tri dni za razvoj in realizacijo vaših poslovnih idej!
ob 18:00 - Friuli Innovazione
Kdo pravi, da je november pust in siv mesec? V Udinah bo polno barv in kreativnosti! Friuli Innovazione, v sodelovanju z Digital Storytelling Lab Univerze v Udinah, pripravlja tri dni akcije, ustvarjalnosti in agilnih praks: MASH UP 2017 Reloaded. Od 23. do 25. novembra boste izbranci ustvarjali v družbi strokovnjakov iz različnih industrij, umetnikov, ‘design thinking’ specialistov in video ustvarjalcev. Udeleženci brezplačnega kreativnega dogodka bodo izbrani na podlagi prijave in kratke video predstavitve, ki jo morate oddati najkasneje 21. novembra.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
/1. december   Fintech hackathon Start:up Maribor 2017
ob 8:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
Vabimo vse koderje, dizajnerje in bizniserje, da se nam pridružite 1. in 2. decembra na drugem Fintech Hackathonu Start:up Maribor, kjer bomo dva dni trdo delali, se družili in zabavali. Hackathon je tekmovanje v kodiranju in dizajniranju inovativnih rešitev, ki se ga mora udeležiti vsak navdušen heker, dizajner ali bizniser.
Podrobnosti o dogodku
 
 
 
Koledar dogodkov
> Pokaži vse dogodke
 

Pretekli dogodki

2017
november
oktober
september
junij
maj
april
marec
februar
januar
2016
december
november
oktober
september
avgust
junij
maj
april
marec
februar
januar
2015
december
november
oktober
september
avgust
julij
junij
maj
april
marec
februar
januar
2014
december
november
oktober
september