Izdelek

Diagnoza mišic in tetiv
 
Senstension je zmogljivo orodje za razična področja meritev mišic in tetiv, ki se uporabljajo v športu, medicini, medicini dela in različnih zdravstvenih diagnostičnih raziskavah. Nepogrešljiva izbira za natančne, ne-invazivne in stroškovno učinkovite diagnoze in zdravljenja. 
 
 

O novem  izdelku

Inovativna metoda merjenja napetosti skeletnih mišic, imenovana Muscle Contraction (MC, krčenje mišic), omogoča preproste in ne-invazivne meritve. Selektivnost merilca se nanaša na specifično merjeno mišico ali del mišice in je omejena z velikostjo konice senzorja. Orodje Senstension, ki temelji na MC metodi merjenja, je relativno majhno in lahko, zato je meritve možno izvajati medtem ko oseba dela različne stvari.
 

Problem, uporabna vrednost in konkurenčna prednost

Senstension je zmogljivo orodje, ki se ga lahko uporablja na različnih področjih merjenja mišic in tetiv, od raziskav mišic do elitnega športa in medicine. Je nova metoda in tehnologija, ki in zagotavlja edinstvene in pomembne informacije, ključne za uporabnike in njihove terapevte.
 
Ključne uporabne prednosti merilca Senstension so:
 
  • ne-invazivnost,
  • preprostost,
  • ponovljivost,
  • ustreznost,
  • nosilnost in
  • selektivnost.
  Vir: Brošura podjetja.
 

Ciljni kupci

Edinstvene produkte in tehnike podjetja TMG-BMC so že sprejeli pomembni uporabniki iz elitnih nogometnih klubov, kot sta na primer FC Barcelona in Manchester United, in vodilne medicinske in raziskovalne institucije. TMG-BMC hitro postaja primarna izbira za natančne, ne-invazivne in stroškovno učinkovite diagnoze in zdravljenja.
 

Povezave

www.tmg-bodyevolution.com
www.tmg.si
http://www.tp-lj.si/node/1287
http://www.linkedin.com/company/tmg-bmc-d.o.o.?trk=tabs_biz_home
https://www.facebook.com/#!/pages/TMG-BMC/115942705100791?fref=ts


Viri

  • Brošura podjetja
 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

> Nazaj na vse
Startup podjetje
TMG-BMC d.o.o.
Vključenost v programe
INO
Drugi podatki
Spletna stran: www.tmg.si
Leto ustanovitve: 2001