Izdelek

Inovativna zaščita pri pitju iz pločevink
 
Pokrovček SafeCover je inovativna, higienska in izjemno praktična zaščita pri pitju iz vseh vrst pločevink. 
 

O novem izdelku

Zaščitni pokrovček za pločevinke SafeCover je namenjen uporabi na vseh velikostih pločevink (0,33l, 0,5l) z napitki, naj gre za gazirane pijače, sokove, energetske napitke, kavo ali pivo. Zaradi majhnih dimenzij je izredno priročen za nošenje, hkrati enostaven za nameščanje in uporabo ter je priljubljen pri vseh uporabnikih pijač v pločevinkah. Serijsko ga izdelujejo v 5 različnih barvnih kombinacijah. 
 

Proudktno skupino zastopajo naslednji izdelki:
  • Klasični SafeCover z vsemi zgoraj naštetimi lastnostnostmi.
  • Mini SafeCover, ki ima identične lastnosti kot njegov veliki brat, a je namenjen pločevinkam z manjšim premerom.
  • SafeCover Print, ki je klasični oziroma mini SafeCover s predhodnim dotiskom (npr. happy birthday).
  • SafeCover Personal, ki omogoča popolno personalizacijo v okviru tehničnih zmožnosti.
  • SafeCover Unicolor, ki ponuja po predhodnem dogovoru proizvodnjo SafeCover-ja v želeni barvi, ki jo naročnik lahko izbere v barvni lestvici Pantone.
  • SafeCover Pack ponuja na željo kupca individualno pakirane SafeCoverje s potiskom logotipa na ovoju.
 

Slika: SafeCover Print                         Slika: SafeCover Personal               Slika: Klasični SafeCover
 

Problem, uporabna vrednost in konkurenčna prednost

Danes si težko predstavljamo vrtno zabavo, izlet, piknik, počitnice brez uporabe pijač v pločevinkah. Vendar ima pločevinka ob vseh pozitivnih tudi negativne lastnosti. To so nevarnost vstopa insektov in žuželk ter drugih tujkov v pločevinke (ose, čebele, ogorki,…), nezaželeno menjavo odprtih pločevink, hkrati predstavlja nevarnost za ureznine ter je higiensko oporečna pri pitju direktno iz pločevinke.
 
SafeCover predstavlja odgovor na negativne lastnosti oziroma nevarnosti pločevinke. Z njegovo namestitvijo na odprto pločevinko uporabnik onemogoči vstop vsem vrstam žuželk in insektov. S tega vidika je pokrovček  SafeCover pomembna pridobitev za vse tiste uporabnike, ki jim piki povzročajo alergijske reakcije.
 
Pokrovček lahko uporabljamo tudi z vidika higienske oporečnosti pločevink, ki lahko od proizvodnje do potrošnika prepotujejo velike razdalje in so s tem izpostavljene številnim nečistočam. Z namestitvijo pokrovčka zagotovimo čisto okolje za stik z usti in lahko brezskrbno pijemo direktno iz pločevinke. Pokrovček se lahko uporablja tudi kot barvni označevalec, da lahko razlikujemo, komu pripada pločevinka. In ne nazadnje, z namestitvijo pokrovčka na odprto pločevinko preprečimo morebitne ureznine na ostri odprtini pločevinke. Pokrovček bi sicer lahko nadomestili z uporabo kozarca in se izognili večini zgornjih nevarnosti, kar pa je mnogokrat nepraktična rešitev, mnogim pa pitje iz pločevinke predstavlja tudi svojevrsten užitek.
 

Ciljni kupci

Kupci inovativnega pokrovčka za pločevinke SafeCover so:
  • Vsi končni uporabniki pijač v pločevinkah.
  • Proizvajalci pijač v pločevinkah, ki lahko z dodanim pokrovčkom  SafeCover kupcu ponudijo nekaj več. S tem lahko povečajo svoj tržni delež ali zgolj utrdijo položaj na trgu. Podjetje lahko na željo proizvajalca naredi nov dizajn, prilagodi barvno kombinacijo, dotiska logotip ali naredi gravituro.
  • Podjetja za promocijo in poslovna darila, saj bo pokrovček v izbrani barvni kombinaciji celostne podobe podjetja in logotipom zagotovo dosegel svoj namen.
  • Hoteli, ki v sobnih mini barih ponujajo napitke iz pločevink. SafeCover z logotipom hotela bo zagotovo razveselil vsakega gosta.
 

Povezave

www.safecover.eu

 
   Podporno okolje

Član: Tehnološki park Ljubljana
Tehnološki park Ljubljana pod svojim okriljem povezuje več kot 290 podjetij. Število članov nenehno narašča, saj vse več podjetij prepoznava prednosti in koristi, ki jih članstvo v takšnem mednarodno usmerjenem podjetniškem in podpornem okolju prinaša. Več...
 

> Nazaj na vse
Startup podjetje
Safe Cover d.o.o.
Vključenost v programe
Go:Global Slovenija udeleženec 2013
INO
Drugi podatki
Spletna stran: www.safecover.eu
Leto ustanovitve: 2013