Optilab Analytics

 /19.10.2015, Avtor: Elvisa Basailović
 
Admiral je rešitev v oblaku podjetja Optilab Analytics, ki omogoča detekcijo in učinkovito obvladovanje kompleksnih zavarovalniških goljufij.

Zavarovalnice zaradi goljufij izgubijo med deset in 18% odhodkov za škode, ki evropski sektor premoženjskih zavarovanj stanejo približno 29 milijard evrov letno. Samo sektor avtomobilskega zavarovanja v Evropi bi lahko realno odpravil za sedem milijard evrov goljufij.

Rešitev Admiral podpira vse aktivnosti procesa obvladovanja goljufij, od detekcije goljufij do prihrankov za zavarovalnico. Dodana vrednost je samodejno zaznavanje najdražjih organiziranih goljufij. Hkrati pomaga zavarovalnici preprečevati goljufije in omogoča vzpostavitev procesa učenja ter prilagajanja vedno spominjajočim se taktikam goljufov.

Produkt olajša proces upravljanja goljufij zaradi avtomatizacije in podpore preiskovalni ekipi - od odkrivanja anomalij, do prihrankov ter nadzora delovanja. Z navzkrižnim preverjanjem terjatev zavarovalnic, z informacijami iz spletnih in preteklih zahtevkov, bogato bazo znanja, nastavitvijo lastnih filtrov in pregledom posamičnih primerov zavarovalnicam omogoča, da nikoli ne spregledajo goljufije.

Rešitev v oblaku Admiral se v procese zavarovalnice lahko namesti v nekaj tednih, namestitev drugih rešitev na trgu pa traja med šest in 12 mesecev.
 
 

Kontaktni podatki   

Naslov: Optilab Analytics d.o.o., Plese 9a, 9000 Murska Sobota 
Email: stefan.furlan@optilabanalytics.com 
Spletna stran: http://www.admiralondemand.com/
Članstvo v SIO: / 
 
Avtor vsebine: Elvisa Basailović ,
vodja projekta
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Štefan Furlan, direktor
Gaber Terseglav
Investitorji
Aleksander Novakovič
SPS SK200 - generacija pomad 2015
Drugi podatki
Spletna stran
LinkedIn