10PLUS

 /5.8.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
 
Podjetje 10plus zagotavlja celovito storitev, ki mikro in malim podjetnikom, kot so denimo gostinci ali lastniki lokalnih trgovin in frizerskih salonov, na ”spletno” manj razvitih trgih rešuje problem pomanjkanja časa za vzpostavitev spletne strani ter njene umestitve na različne predstavitvene oz. ocenjevalne portale, na katerih uporabniki iščejo ali ocenjujejo tovrstne ponudnike.
 

Problem in tržni potencial

Večina podjetnikov se zaveda, da morajo biti prisotni na spletu, vendar običajno nimajo ne časa ne znanja, da si se s tem ukvarjali. Podjetje 10plus največji potencial za trženje svoje storitve zaznava na več trgih, trenutno pa se osredotočajo na Turčijo.
 

Konkurenčne prednosti

Konkurenčno prednost dosegajo s prednostjo zgodnjega ponudnika na manj razvitih trgih in pa osebnim trženjem svojih storitev na terenu. To jim omogoča mreža povezav, saj omenjeni trgi niso izbrani naključno, temveč zato, ker ima podjetje v teh državah izbrane partnerje, ki z osebnim pristopom strankam lahko prodajo celo produkt, ki je še v razvojni fazi.
 
Poleg rešitve, ki bo podjetnikom omogočila avtomatsko sinhronizacijo med njihovo spletno stranjo in predstavitvenim oz. ocenjevalnim portalom, podjetje razvija še dodatne funkcije, ki olajšajo delo podjetnikom, kot sta denimo možnost naročanja hrane ali strank on-line.
 

Kontaktni podatki   

Naslov: 10PLUS d.o.o., Tabor 9, 1000 Ljubljana
Email: rok.blatnik@pria.si


 
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
> Nazaj na vse
Ekipa
Rok Blatnik, direktor
Anja Vojsk, razvoj produkta,
Jaka Vidrih, marketing
Investitorji
Darko Kudeljnjak
SPS SK75, pomlad 2015