Stopi na oder v soj žarometov


Medijski intervjuji za skok iz   anonimnosti.
Kristalni kipec iz rok častnih gostov.

Točke za zagonsko subvencijo P2. 
 
 

Odkrivamo, promoviramo in podpiramo vzhajajoče startup zvezdnike. Pred njimi je strma in negotova pot do uspeha. Vsem verjetno ne bo uspelo, a pogum, da skušajo uresničiti svoje sanje, je lahko vreden več kot zmagoslavje ob prispetju na vrh.

 

Nepozabna izkušnja!

Občutek zmagovalca na odru tekmovanja Start:up leta je lahko ena od tvojih nepozabnih izkušenj. Če torej razvijaš podjetje z inovativnim produktom in potencialnom hitre rasti, lahko poleg te izkušnje najdeš še vsaj šest dobrih razlogov za sodelovanje:
  • možnost pridobitve do 25 točk od skupno 100 možnih na razpisu za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniškega sklada,
  • osebna predstavitev ideje in ekipe pred strokovno investitorsko komisijo,
  • aktivno mreženje in širjenje koristnih znanstev doma in v tujini,
  • pridobivanje najsodobnejših podjetniških znanj in veščin,
  • spoznavanje dragocenih izkušenj in napak start-up mentorjev, ki jih tebi ne bo treba ponoviti,
  • medijska in širša poslovna prepoznavnost, o kateri zgovorno priča podatek, da so mediji v prvih petih letih tekmovanja o finalistih in zmagovalcih objavili več kot 250 prispevkov.
 

Še malo, pa nas bo 500

V preteklih sedmih krogih se je tekmovanja udeležilo 485 slovenskih strat-up podjetij. Na delavnicah, podjetniških šolah in dogodkih po vseh Sloveniji, ki so potekali v okviru tekmovanja, pa je do sedaj sodelovalo prek 4.500 udeležencev.
 

Zmagovalci preteklih izborov

V letu 2014 je na tekmovanju sodelovalo 126 startup podjetij. Izmed 5 finalistov je komisija za zmagovalca izbrala podjetje OOG d.o.o.

V letu 2013 sta na tekmovanju sodelovali 102 start-up podjetij. Izmed 5 finalistov je komisija za zmagovalca izbrala podjetje Koofr d.o.o.

V letu 2012 je na tekmovanju sodelovalo 124 start-up podjetij. Izmed 5 finalistov je komisija za zmagovalca izbrala podjetje Vorteks d.o.o.

V letu 2011 je na tekmovanju sodelovalo 26 start-up podjetij. Izmed 5 finalistov je komisija za zmagovalca izbrala podjetje DiaGenomi d.o.o.

V letu 2010 je na tekmovanju sodelovalo 30 start-up podjetij. Izmed 6 finalistov je komisijo najbolj prepričalo podjetje Envit d.o.o. 
 
V letu 2009 je na tekmovanju sodelovalo 34 start-up podjetij. Izmed 7 finalistov je komisijo najbolj prepričalo podjetje G-1 d.o.o. 
 
V letu 2008 se je na tekmovanje prijavilo 43 start-up podjetij, med katerimi je komisija izbrala 8 finalistov. Zmagalo je podjetje Acies Bio d.o.o.

 
 


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.