Vsebinska podpora

Ne le finance, tudi dragocena vsebinska podpora

Zagonska spodbuda P2 tvojemu poslu ne zagotavlja le finančne podpore, ampak tudi dragoceno vsebinsko podporo, posebej prilagojeno prav izzivom in potrebam mladih podjetij na poti rasti. Gre za tako imenovani Startup Plus Program, ki ga na vseh kanalih najdete tudi pod ključnikom #StartupPlusProgram.

Vsi prejemniki zagonske spodbude P2 v letu 2019 lahko računate na:
  • Mentorstvo: 50+ uglednih mentorjev in izkušenih podjetnikov, ki so vam na voljo
  • Startup kliniko: Tvoja prva pomoč pri odpravi kritičnih tveganj na podjetniški poti.
  • KorpoStart: Program za spodbujanje povezovanja startupov in scaleupov s korporacijami z namenom ustvarjanja uspešnih skupnih zgodb.
  • NextRound: Investicijska konferenca in demo dan s treningom pitchanja z namenom povezovanja podjetij z zasebnimi investitorji za pridobitev dodatnih zasebnih investicijskih sredstev s strani domačih in tujih poslovnih angelov, skladov tveganega kapitala in drugih investitorjev.
  • PODIM konferenca: To je tvoja priložnost za udeležbo na tem najvplivnejšem mreženjskem dogodku v regijah Alpe-Adria in Zahodnega Balkana z možnostjo sestankov z investitorji in predstavniki korporacij v PODIM Deal Room in postavitvijo razstavne stojnice v PODIM Marketplace.
  • Program za internacionalizacijo poslovanja: Prodreti na domači trg je težko, prodreti na tujega še težje. Zato dobiš podporo in aktivno pomoč usposobljenih svetovalcev, ki lahko povečata uspešnost nastopa na tujih trgih in pospešita globalno rast podjetja.
  • Skupinske obiske konferenc v tujini: Obiski mednarodnih konferenc zagotavljajo širšo prepoznavnost podjetja in odpirajo marsikatera vrata, skupinski nastop pa je pogosto učinkovitejši.
  • Vertikalni pospeševalnik za "hardware" podjetja: Ker se podjetja, ki poslujejo v industriji strojne opreme (hardware), srečujejo s prav posebnimi izzivi, bo specializirani vertikalni pospeševalnik omogočil pridobitev specifičnih znanj in spodbudil mreženje med podjetji ter drugimi deležniki v branži. Konferenca, serija neformalnih srečanj, pospeševalniški program in individualna svetovanja so naš recept za uspeh.
  • Teambuilding: Enodnevni intenzivni mreženjski dogodek vseh podprtih podjetij bo kot češnja na torti vsebinske podpore.

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.  


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.