Vrhunec druženja, mreženja in učenja

 
PODIM, ena največjih mednarodnih start-up in podjetniških konferenc v CEE regiji. Vrhunec druženja, mreženja, novih znanj in idej. Dva dni nepozabne podjetniške energije, motivacije in zabave. Več kot 600 domačih in tujih udeležencev, mednarodno priznani govorniki, startup zvezdniki in ugledni investitorji. Sklepni dogodek iniciative, ki ga med “must-see” startup konference umešča tudi medijska ikona TechCrunch.
 

Zakladnica skritih formul in najsodobnejših znanj

Konferenca PODIM vsako leto zagotavlja nepozabno dvodnevno izkušnjo z množico predavanj, okroglih miz, panelnih razprav in delavnic. Nihče ne ostane ravnodušen ob odkrivanju najsodobnejših znanj in skritih formul za motivacijo, zagon in uspešen globalni preboj start-up podjetij.
  

Zmenek z investitorji oz. PODIM Challenge

Poseben vsebinski sklop konference je namenjen neposrednemu dostopu startup podjetij do uglednih mednarodnih investitorjev. Letos se nam jih je pridružilo 11. Pripotovali so iz najbolj znanih evropskih podjetniških vozlišč in pospeševalnikov. Za predstavitve in zmenek z njimi se je potegovalo 37 startupov iz 7 držav. Izbrali smo jih šest, jim prepustili glavni oder in vso pozornost investitorske komisije ter občinstva. 

 
 

In zmagovalec je ...

Na konferenci PODIM vsako leto slavnostno razglasimo zmagovalca nacionalnega tekmovanja Start:up leta. V fantastičnem vzdušju, polnem napetega pričakovanja, je tako za udeležence konference kot finaliste tekmovanja zagotovljena nepozabna izkušnja v soju žarometov, medijskih bliskavic in televizijskih kamer. In občudovanja vseh, ki se pogumno podajajo na pot uresničevanja svojih podjetniških sanj.
 

Naša obljuba

Konferenca PODIM, letos že štiriintrideseta, z vsemi svojimi rezultati in odzivi zadovoljnih udeležencev potrjuje svojo smer razvoja – postati pomembno stičišče podjetniških ekosistemov srednje in vzhodne Evrope. Obljubljamo vam, da se bomo tega cilja zvesto držali tudi v bodoče in vam vsako leto znova postregli z vsebinami in osebnostmi, ki puščajo pomemben pečat na zemljevidu podjetne Slovenije.  

 
 

Povezave

  • Poglejte posnetke nastopov na glavnem odru konference PODIM 2014 na Youtube in se spomnite, kako smo zadrževali sapo ob ocenah startupov, ki so ”pitchali” svoje ideje na PODIM Challenge, kako nas je legendarni PODIM moderator Peter Frankl do solz nasmejal na okrogli mizi o podjetniški slavi in zakaj so izkušeni startup mački, kot sta Ivo Špigl in Ivan Brezak Brkan prepričani, da so neuspehi nujen del vsake zgodbe o uspehu.
  • Prebrskajte po fotografijah na Flickr galeriji. Če boste svoje najljubše posnetke poslali za spomin mami ali jih prilepili na zid najboljšemu prijatelju, jih lepo pozdravite še v našem imenu.
  • Osvežite pridobljena znanja in vse ”tips and tricks”, ki so jih z nami delili vrhunski ključni govorniki, zdaj pa vas čakajo na Slideshare.
  • Če vas je ob iskrenih izpovedih finalistov tekmovanja Start:up leta 2014 morda oblila kurja polt, si njihove predstavitvene filme lahko še enkrat pogledate na Youtube.
  • Tudi video o tem, zakaj vsako leto organiziramo ta vrhunski sklepni dogodek slovenske startup scene, vas čaka na Youtube.
 
SPLETNA STRAN PODIM KONFERENCE 


 
 

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

 

Koledar dogodkov
> Pokaži vse dogodke