Soustvarjamo gospodarsko prihodnost Slovenije

 

Slovenija v letu 2014 dvakrat bolj podjetna kot dve leti prej! 

Hiter in dinamičen razvoj slovenskega start-up ekosistema kažejo tudi rezultati delovanja Iniciative Start:up Slovenija v letu 2014 in število udeleženih posameznikov ter start-up podjetij v nacionalnih programih. Lani smo namreč z organizacijo in izvedbo 349 podjetniških dogodkov po vsej Sloveniji z 10.452 udeleženci ustvarili toliko podjetniškega udejstvovanja, kot v letih 2012 in 2013 skupaj.

V primerjavi z zbirnimi rezultati za leti 2012 in 2013 skupaj, ko smo organizirali več 400 dogodkov za več kot 13.000 udeležencev, smo torej v enem letu uspeli organizirati in izpeljati skoraj toliko podjetniškega udejstvovanja, kot v obeh pred-preteklih letih skupaj!
 

Pozitivni trend se nadaljuje tudi v 2015 ...

Za nami je tudi izjemno dejavno in uspešno tudi prvo tromesečje leta 2015, v katerem smo organizirali in izvedli 10 predstavitvenih dogodkov, namenjenih predstavitvam letošnjih produktov Slovenskega podjetniškega sklada za financiranje in podporo start-up podjetjem, katerih se je udeležilo več kot 500 posameznikov iz vse Slovenije.
 
Ob teh rezultatih smo očitno na pravi poti razvoja enega najbolj sodobnih, celostnih in aktivnih start-up ekosistemov v Evropi. Podrobnosti o izvedenih aktivnostih v letu 2014 si lahko ogledate na spodnji infografiki:
 

 
 

Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.

 

Koledar dogodkov
> Pokaži vse dogodke