Novica

Kako pa vi vodite projekte v vašem startupu? Povejte v anketi!

/8.7.2019, Avtor: Mitja Sagaj
Slovenski chapter vodilnega globalnega združenja za projektni management PMI (Project Management Institute) sodeluje pri raziskavi o vodenju projektov v startup podjetjih in izdelavi priročnika za projektno vodenje startupov, zato vabi k mednarodni raziskavi, ki vam ne bo vzela več kot deset minut časa, bo pa izjemnega pomena za izdelavo priročnika.


Izvajalci ankete bodo v zahvalo vsem sodelujočim brezplačno poslali priročnik Project Management for Start-ups, poleg tega pa bodo izbrali tudi 20 startupov, ki se bodo lahko brezplačno udeležili dvodnevnega izobraževanja Project Management for Start-ups v izvedbi PMI mednarodno certificiranih projektnih menedžerjev, ki bo potekal v Ljubljani konec leta 2019 oziroma v začetku leta 2020.

 
Če imaš vprašanje ali komentar, piši na info@pmi-slo.org.
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Mitja Sagaj,
komuniciranje in PR Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 

> Nazaj na vse objave