Novica

Z brezplačnimi spletnimi tečaji do novih podjetniških veščin

/7.8.2019, Avtor: Mitja Sagaj
Znaš nagovoriti svojo ciljno skupino? Jo znaš angažirati? Nisi povsem prepričan, kaj bi odgovoril? Potem izkoristi ta poletni čas za osvajanje novih znanj in veščin in za nadgrajevanje že obstoječega znanja s spletnimi tečaji, ki sta jih zate in za tvoj startup pripravila projekt My-Gateway in Universidade Nova de Lisboa. Zato, da bo rast tvojega startupa lažja.
 

Izbor spletnih tečaj s področij digitalnega marketinga, razvoja idej in produktov, razvoja posla, tehnologij in inovacij ter s področja financ ti bo omogočil postati vsestranski podjetnik, ki mora za svoj posel obvladati najrazličnejše veščine.

Kot pravi Aneesh Zutshi, profesor na Universidade Nova de Lisboa, je namreč za podjetnike na voljo preprosto preveč najrazličnejših vsebin, zato podjetniki za brskanje po njih porabite preveč časa za iskanje kakovostnih vsebin, nabor izbranih spletnih tečajev pa rešuje prav to, saj je vsebino dodobra pregledala že ekipa lizbonske univerze Nova ter izbrala le najboljše in ponudila v strukturirani obliki.

Privošči si spletne tečaje!
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Mitja Sagaj,
komuniciranje in PR Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 

> Nazaj na vse objave