Novica

Iščemo startup strokovnjake

/21.3.2019, Avtor: Urban Lapajne
 

Javni poziv startup strokovnjakom služi oblikovanju seznama posameznikov, ki bodo sodelovali v procesu ocenjevanja prispelih vlog za predselekcijske postopke produktov P2 in SK75 Slovenskega podjetniškega sklada ter ocenjevanja vlog za vpis v register inovativnih zagonskih podjetij.   

Kandidati za startup strokovnjake se lahko odločijo za razvrstitev v eno izmed štirih kategorij: 
  1. podjetnik,
  2. vodstveni delavec v start-upih,
  3. aktivni investitor ali 
  4. vodja podjetniških programov. 
Kriteriji za posamezne kategorije, naloge startup strokovnjakov ter potrebna dokumentacija za prijavo so podrobneje obrazloženi v dokumentaciji javnega poziva. Rok za oddajo vlog je 31. marec 2019. Vloge lahko pošiljate elektronsko ali po pošti.

DEMO DNEVI v okviru predselekcije Start:up Slovenija za produkt P2 SPS bodo potekali 16. in 17. aprila od 9. do 15. ure v Ljubljani. 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Urban Lapajne,
koordinator dogodkov
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 

> Nazaj na vse objave