Novica

Na BIC poslovnem zajtrku o najnovejših trendih projektnega managementa

/27.3.2017, Avtor: Anja Kodra


V četrtek, 23. marca, je v Kristalni palači v organizaciji BIC-a, CorpoHuba, podjetja B2 in Microsofta, potekal poslovni zajtrk na katerem so udeleženci spoznali najnovejše trende Scrum, Agile project management in Power BI. 

Dober projektni management je en izmed glavnih stebrov vsakega podjetja. Na poslovnem zajtrku so udeleženci izvedeli, katera znanja, veščine (spretnosti) tehnike in orodja mora poznati dober project manager za dosego odličnih rezultatov in izpolnitev zahtev podjetja, strokovnjaki pa so odgovarjali tudi na njihova vprašanja. 

Udeležence so spoznali osnove vodenja projektov po metodi Scrum, vse o vitkem projektnem vodenju v začetni fazi projekta, ekonomskem spremljanju projektov s pomočjo Power BI ter vzpostavitvi sistema upravljanja s projekti. Dogodek se je zaključil  interaktivnim pogovorm z gosti in udeleženci, ki ga je vodil matej Golob, CorpoHub. 

Celotni program poslovnega zajtrka in prihajajoče dogodke BIC centra si lahko ogledate na spletni strani: http://www.bic-center.com/si/napovednik/koledar-dogodkov/?id=107&detail=1#sthash.JrFhONAU.dpuf. 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Anja Kodra,
Pomočnica na projektih Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave