Opis dogodka

Kapital za tržni preboj izumov in raziskav (IJS)

9. september ob 14:00 - Center za prenos tehnologij in inovacij na IJS
 
 
Znanstveniki in raziskovalci! Za komercializacijo oz. tržni preboj vaših izumov in raziskav to jesen odpirata vrata dva nova podjetniška pospeševalnika - Start:up Geek House in Go:Global Slovenia. Po vzoru najboljših pospeševalnikov iz tujine zagotavljata 50.000 € ali 200.000 € kapitala prek razpisov SK50 in SK200, vrhunske startup mentorje, intenziven program usposabljanja, delovni prostor in celotno administrativno-razpisno podporo.
 
Vabimo vas, da se udeležite predstavitvenega dogodka v torek, 9. septembra 2014, s pričetkom ob 14. uri, v glavni sejni sobi Instituta ”Jožef Stefan”.
 
Na dogodku boste dobili vse ključne informacije o prijavi na razpis, pogojih sodelovanja v obeh pospeševalnikih ter o programih za spodbujanje podjetništva na nacionalni in lokalni ravni. Na predstavitvi bomo odgovorili tudi na najpogostejša vprašanja in dileme znanstvenikov, raziskovalcev in podjetnikov, ki se odločajo za prijavo v pospeševalnika. Če imate v zvezi s tem kakršnokoli vprašanje, nam ga pošljite na info@startup.si.
 

Program

13.30 – 14.00 Registracija in prihod udeležencev
 
14.00 – 15.00 Predstavitev razpisov SK50 in SK200, pogojev sodelovanja ter novih podjetniških pospeševalnikov
Podrobna predstavitev obeh razpisov za pridobitev kapitala v višini 50.000 € ali 200.000 €, pogojev sodelovanja ter podrobnosti o financiranju s konvertibilnim posojilom ali javno lastniško investicijo. Predstavitev programov obeh novih podjetniških pospeševalnikov Start:up Geek House in Go:Global Slovenija, ki z vrhunskimi startup mentorji in ostalo infrastrukturo zagotavljata vse potrebno za uspešen zagon in globalizacijo startup podjetja.

Blaž Kos, Iniciativa Start:up Slovenija
 
15.00 – 15.30 Odgovori na vprašanja
Odgovori na vprašanja udeležencev ter vprašanja prispela na elektronski naslov info@startup.si.
 
Blaž Kos, Iniciativa Start:up Slovenija
 
15.30 – 16.00 Druženje ob kavi


   

Organizatorji dogodka

Organizator
Soorganizator
Gostitelj in partner
 
 
Program sofinancirata

 


 
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.