Fastcast

 /16.5.2017, Avtor: Majda Dodevska
 

Fastcast, podjetje za učinkovitejše upravljanje talentov in lokacij.

Problem

Pri izbiranju igralske zasedbe imajo producenti in skavti zelo zahtevno nalogo. Kljub vsej razpoložljivi tehnologiji rekrutiranje ljudi za nastopanje v filmih in oglasih še vedno predstavlja enega izmed najbolj zapletenih procesov zabavne industrije. Gre za zelo drag, počasen in stresen postopek.
 

Rešitev

Fastcast je razvil spletno platformo za komercialno filmsko produkcijo, ki je specializirana za optimizacijo odkrivanja in upravljanja talentov ter snemalnih lokacij po celem svetu. Producentom omogoča, da enostavno dostopajo do največje baze talentov, poiščejo ustrezne kandidate ter rezultate svojega iskanja delijo s svojimi strankami in člani ekipe. Platforma Fastcast je čas iskanja igralske zasedbe uspešno skrajšala s sedmih dni na samo pet ur! Ekipa je na svojem MVP začela delati pred tremi leti, do danes je platforma Fastcast  v filmski industriji postala prava regionalna senzacija.
 

Ekipa

Ekipo sestavljajo strokovnjaki z izkušnjami iz industrije - David, Jošt, Rory in Eva. Skupno imajo več kot 20 let izkušenj iz filmske idustrije, zaradi česar so lahko razvili najboljši produkt na področju svojega delovanja. To so dokazali tudi z delom na dosedanjih projektih, med katerimi so bili nekateri nagrajeni s prestižnim Oskarjem in nagrado glasbene televizije MTV.
 
 

Finalisti tekmovanja Start:up leta 2017

Fastcast | Start:up Slovenia 2017 finalist from SAMINO on Vimeo.

Kontakt

Email: Info@fastcast.si
Avtor vsebine: Majda Dodevska,
PR in komunikacija, PODIM konferenca
 
> Nazaj na vse
Ustanovitelji
Marko Valant
Jan Pečar
Leopold Koščak
Nina Vonča
David Halb
Tjaž Brezovar
Urban Pavlovčič
Branko Vegelj
Jošt Novljan
David Vegelj
Boštjan Rigler
Žiga Sedej
Herman Vegelj
Marta Hrovatin
INTERNET OF THINGS, družba za investiranje d.o.o.
Vzajemci skupina, družba za osebne finance d.o.o.
Inovativni izdelki
Fastcast
Vključenost v programe
Start:up leta
Drugi podatki
Spletna stran: http://fastcast.si/
Leto ustanovitve: 2016