Pogosta vprašanja

Kako izvem ali je bila prijava oddana?

Po uspešno oddani prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrditveno sporočilo, ki vsebuje tudi .pdf priponko z vsebino vašega oddanega prijavnega obrazca.
 

Vsebinska predloga za predstavitev na DEMO dnevu

Za pripravo predstavitve na DEMO dnevu uporabite pripravljeno vsebinsko predlogo (kliknite tukaj). Predstavitev nato v .pdf najkasneje do 3. aprila 2017 posredujete na elektronski naslov info@startup.si. Pazite na maksimalno dovoljeno velikost datoteke, ki je 15 MB.
   

Razpisna dokumentacija za razpis P2

Razpisna dokumentacija za prijavo na razpis P2 bo objavljena na spletni strani Slovenskega podjetniška sklada (klikni tukaj). 
 

Kako bomo varovali vaše osebne podatke?

IRP Inštitut za raziskovanje podjetništva (glavni organizator tekmovanja) se zavezuje, da bo vaše osebne podatke skrbno hranil in uporabljal samo za lastne potrebe in potrebe poročanja financerjem. V IRP Inštitutu za raziskovanje podjetništva, zavodu spoštujemo vašo zasebnost. Osebni podatki, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, bodo obdelani, hranjeni in varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. I. RS 59/1999, 57/2001 in 59/2001).
 

Kdo izvaja projekt?

Glavni organizator tekmovanja Start:up Slovenije je IRP, ki deluje pod blagovno znamko Tovarna podjemov in ga soorganizira s strateškim partnerjem Iniciative Start:up Slovenija, Tehnološkim parkom Ljubljana in drugimi člani Iniciative, in sicer: Primorski tehnološki park iz Nove Gorice, Pomurski tehnološki park iz Murske Sobote, Inkubator Savinjske regije iz Celja, SAŠA inkubator iz Velenja, RC IKT iz Kranja, Regionalni enter za razvoj iz Zagorja. Starteška partnerja Iniciative sta Gospodarska zbornica Slovenije in COINVEST
 
Pri izvedbi tekmovanja kot soorganizatorja sodelujeta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijoSlovenski podjetniški sklad ter Javna agencija SPIRIT Slovenija kot promocijski partner. V tekmovanju sodelujejo tudi drugi partnerji slovenskega podjetniškega ekosistema. 
 

Več informacij

Urban Lapajne, Tovarna podjemov, organizacijski vodja projekta
E-pošta: urban.lapajne@tovarnapodjemov.org
Telefon: 02 2294 278, GSM: 041 372 418  


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.