Javni poziv za pred-selekcijsko komisijo!

Tekmovanje Start:up Slovenija želi prepoznati najboljša start-up podjetja v najzgodnejši razvojni fazi (problem - rešitev) in jih strokovno in medijsko podpreti. Sodelovanje v pred-selekcijskem procesu tekmovanja z DEMO dnevom je tudi obvezno za prijavo na zagonsko spodbudo P2 Slovenskega podjetniškega sklada. Produkt P2 Sklada je na pobudo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo od leta 2011 povezan s pred-selekcijskim procesom tekmovanja Start:up Slovenija. P2 Sklada start-up podjetjem z inovativno idejo zagotavlja zagonsko spodbudo v obliki nepovratnih sredstev za razvoj produkta. Udeleženci tekmovanja lahko v procesu pred-selekcije, ki se zaključi z osebno predstavitvijo na DEMO dnevu (6. in 7. aprila 2017 v Ljubljani), pridobijo do 35 točk v okviru razpisnih pogojev P2.

S tem namenom organizatorji tekmovanja Start:up Slovenija pozivajo zainteresirane kandidate, da kandidirajo za start-up ocenjevalce v okviru pred-selekcijskega procesa tekmovanja Start:up Slovenija z DEMO dnevom (6. in 7. aprila 2017 v Ljubljan?). Namen vključevanja izkušenih podjetnikov, investitorjev in podjetniških svetovalcev inovativnega okolja v proces ocenjevanja start-up podjetij, je čim bolj objektivna presoja potenciala podjetniške ekipe in ideje, da bi lahko Sklad podprl najbolj perspektivne projekte. Organizatorji tekmovanja bodo imenovali do 80 najbolj ustreznih kandidatov start-up ocenjevalcev, ki bodo lahko aktivno sodelovali v postopku pred-selekcije. Vsi uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske. Sodelovanje v pred-selekcijskem postopku tekmovanja zajema vključevanje v pred-selekcijsko komisijo, katere naloga je ocenjevanje pisnih prijav in osebnih predstavitev na DEMO dnevu v Ljubljani, 6. in 7. aprila 2017. Izvajanje obveznosti v okviru pred-selekcijskega postopka ni plačano in ne vključuje povračila stroškov. V primeru, da obstaja konflikt interesov pri posameznem start-up podjetju, se mora start-up ocenjevalec sam izločiti, za kar takoj po imenovanju tudi podpiše izjavo. 

Rok za oddajo prijav je sreda, 22. marec 2017 (podaljšan iz 17. marca 2017), in sicer na elektronski naslov (info@startup.si) ali po pošti na naslov organizatorja tekmovanja. Vse podrobnosti o kriterijih sodelovanja ter potrebni dokumentaciji bodo navedeni v .pdf dokumentu (naloži tukaj).
  
  
POZIV ZA SODELOVANJE

   


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.