Potek programa

Pripravili smo enostaven proces, ki optimizira tvoj vložek energije v vsakem koraku, obenem pa predstavlja izjemno dodano vrednost v obliki pridobivanja znanj, povratnih informacij, širjenja mreže poznanstev ter razvoja podjetniških veščin.

Program je razdeljen v dve fazi. Faza pred investicijo je namenjena pomoči pri oblikovanju podjetniške ideje, poslovnega modela, učinkovite predstavitve in prijave na razpis SK75 Slovenskega podjetniška skladaFaza po investiciji je namenjena zagotavljanju pogojev za 110 % fokus podjetja na realizacijo zastavljenih ciljev.
 

Program pred investicijo

Namen programa je podjetniškim ekipam zagotoviti vso potrebno podporo pri oblikovanju podjetniške ideje, poslovnega modela in učinkovite predstavitve ter prijave na razpis SK75 Slovenskega podjetniška sklada. Sodelovanje v prvi fazi programa ti lahko prinese do 40 dodatnih točk za prijavo na razpis SK75 za pridobitev 75.000 EUR konvertibilnega posojila.

 

Opis in potek programa pred investicijo

Promocijski roadshow dogodki na katerih boš spoznal vse podrobnosti o programu pospeševalnika, pogojih pridobitve javnih sredstev in podpore ter spoznal uspešne slovenske podjetnike. Koledar dogodkov.
 
Elektronska prijava: do 22.3.2017 je potrebno oddati spletno elektronsko prijavo, ki obsega ključna vprašanja o vaši podjetnški ideji, ekipi in poslu. Na podlagi pravočasno oddane prijave boste povabljeni še na osebno predstavitev, ki bo potekala 4.4. v Tehnološkem parku Ljubljana. 
 
SK75 DEMO DAN GENERALKA je namenjen osebnem spoznavanju podjetniških ekip, oceni zmožnosti hitrega napredka v izjemno kratkem času ter pripravi na finalno ocenjevanje podjetniških ekip v fazi pred-selekcije in predstavitev pred zasebnimi investitorji.

DEMO dan je namenjen ekipam, ki so uspešno zaključila delovni vikend. Na demo dnevu se podjetja predstavijo pred-selekcijski komisiji, ki ocenjuje vloge v pred-selekciji ter dodatno zasebnim investitorjem, s katerimi aktivno sodelujemo v okviru pospeševalnika.
 
Podjetniki lahko v fazi pred-selekcije skupaj pridobijo maksimalno 40 točk, ki se upoštevajo v sklopu razpisne dokmentacije SPS za prijavo na razpis SK75.
 
Oddaja razpisne dokumentacije: Po demo dnevu sledi oddaja razpisne dokumentacije za pridobitev javnega konvertibilnega posojila v višini 75.000 EUR in strokovne podpore. Naši svetovalci bodo aktivno pomagali vsem podjetniškim ekipam pri pripravi dokumentacije.
 
 
   


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.