Potek programa

Pripravili smo enostaven proces, ki optimizira tvoj vložek energije v vsakem koraku, obenem pa predstavlja izjemno dodano vrednost v obliki pridobivanja znanj, povratnih informacij, širjenja mreže poznanstev ter razvoja podjetniških veščin.

Program je razdeljen v dve fazi. Faza pred investicijo je namenjena spoznavanju načina lastniškega financiranja, preverjanju in optimizaciji poslovnega modela ter pripravi učinkovite predstavitve in prijave na razpis SK200 Slovenskega podjetniška skladaFaza po investiciji je namenjena zagotavljanju pogojev za 110 % fokus podjetja na realizacijo zastavljenih ciljev. 
 

Program pred investicijo

Namen programa je podjetniškim ekipam zagotoviti vse potrebne informacije o lastniškem financiranju, optimizaciji poslovnega modela ter pripravi učinkovite predstavitve ter prijave na razpis SK200 Slovenskega podjetniškega sklada. Sodelovanje v prvi fazi programa ti lahko prinese do 35 dodatnih točk za prijavo na razpis SK200 za pridobitev 200.000 EUR lastniškega kapitalskega vložka. 

Promocijski "roadshow" dogodki na katerih boš spoznal vse podrobnosti o programu pospeševalnika, pogojih pridobitve javnih sredstev in podpore ter spoznal uspešne slovenske podjetnike. Koledar dogodkov.

Elektronska prijava: do 22.3.2017 je potrebno oddati spletno elektronsko prijavo, ki obsega ključna vprašanja o vaši podjetnški ideji, ekipi in poslu. Vse ekipe, ki oddajo pisno prijavo bodo povabljene še na osebno predstavitev.
 

oddaj prijavo! rok: 22.3.2017


Na podlagi pisne prijave in osebne predstavitve se pred-selekcijska komisija vsako vlogo ocenila po dveh, in sicer ocena potenciala EKIPE ter IDEJA (problem in segmenti uporabnikov, rešitev, edinstvena ponujena vrednost, neulovljiva prednost). Vloge, ki bodo presegle prag točk (6/10) bodo povabljene v nadaljnji program.

SK200 DEMO DAN GENERALKA obsega intenziven dvodnevni program, v katerem podjetniki pripravijo podjetje s pomočjo ustreznih strokovnjakov na investicijo, tako z vidika strategije, priprave investicijske dokumentacije, poznavanja pogojev investicije, kot tudi z vidika možnosti predstavitve pred domačimi in tujimi investitorji. Na tem programu se bo podjetja tudi pripravljalo na razpis.

PRIJAVA NA RAZPIS na Slovenskega podjetniškega sklada do 21. aprila 2017.

DEMO dan je namenjen podjetjem, ki so uspešno zaključila program priprave na investicijo. Na demo dnevu se podjetja predstavijo pred-selekcijski komisiji, ki ocenjuje vloge v pred-selekciji ter dodatno zasebnim investitorjem, s katerimi aktivno sodelujemo v okviru pospeševalnika. Na DEMO DNE-vu lahko pridobite 35 točk. 
 
V pred-selekciji lahko podjetje torej pridobi do 35 točk, ki se upoštevajo pri prijavi na razpis SK200 Slovenskega podjetniškega sklada.

 


Ne zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.